Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Team

Димитър Димитров

Димитър е програмист със силна гражданска позиция. Замесен е в много от проектите на „Общество“, занимава се активно със study групите на Rails Girls в София и други преподавателски дейности и е Europe Code Week посланик за България. След лекцията на Орлин Спасов за несвободата на българските медии на TEDxBG 2013 решава, че не може да остане безучастен и се заема с проекта Микродарения за независими медии.

Петя Райковска

Петя се занимава с медии откакто се помни. В последните 10 години работи по някои от най-успешните дигитални медийни проекти в България и скърца със зъби на монополизирането на пазара и заробването на българските медии. През 2013-а осъзнава, че със скърцане няма да помогне на никого и с Димитър започват работа по проектите Timeline на българската журналистика и Микродарения за независими медии.

 

Явор Стефанов

Явор (по-известен като Heth) е техничар и гийк, който си изкарва прехраната като системен администратор на свободна практика. Част от екипа в сянка на OpenFest, той е готов да подкрепи с доброволен труд всякакви инициативи, влияещи положително на обществото. Спечелен за каузата на „Отворени медии“, Явор осигурява счетоводна, логистична и всякаква друга помощ.

Елица Атанасова

Eчето е художник с огромно сърце, издърпано от арт средите от Петя и Митьо и спечелено за медийната кауза. Грижи се за визуалната идентичност на „Отворени медии“ и проектите Микродарения за независими медии, Timeline на българската журналистика и Медии в училище.